Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Máte to trochu pomotané. Mluvíte o mém vybombardovaném domě, o mně jako o idiotovi který chce podpořit Ukrajince, aby mohli hájit svoje území před agresorem. Ale já nemám zájem o jediný metr ruského území a nezajímá mne jediný ruský mužík pod podmínkou že zůstane doma. A kdo teď v tomto případě dělá toho užitečného idiota?

10 6
možnosti
Foto

A proč jste tomu Rusovi vzal Ukrajinu? Tím, že jste se tam nastěhoval.

0 2
možnosti
PS

Pacifismus nikdy válku nezastavil, nezabránil ji ani nikoho před ní neochránil. Je naivně romantické představovat si ,jak bombardují váš dům a hlavně aby ta válka nebyla. Ale bohužel, ona už de facto je. Ruský agresor si zabírá území  a ve své zemi šíří nenávist vůči celému světu- tedy západnímu, které jste i vy součástí. Nikdo tady nechce válku, ale někdy agresora zastaví i pohled na zbraně namířené proti němu. Proto je třeba jednat. O mír se snaží všichni rozumní lidé, ale v putinově rusku mají navrch ti ,kteří rozum nemají.

12 5
možnosti
Foto

Přesně naopak. Pokud má někdo rozum, tak jsou to Rusové,

6 6
možnosti
Foto

Výborně napsáno a výborně vystižena podstata věci.

Karma

10 13
možnosti
SN

:-)  JSem jeden z mála, který Vás pochválí ! Napsala jste to s citem ženy a odpovídá to realitě. Však už ti u klávesnice kompu, v suchu a teple s kafíčkem po dobrém obědě po Vás plivou.  Divím se, že  si neobléknou maskáče a nejdou pomoci sejmout Putina vlastníma rukama. JSou to prostě válečníci, ale.....válčí hlavně nejraději cizíma rukama !   R^VR^R^

11 16
možnosti
Foto

Nenapsala a rozhodně dobře to nepíšete ani vy. Nevím kde vůbec berete tu drzost k tomu co jste napsal, já rozhodně po válce netoužím, ale jen letmým pohledem do dějin by vám mohlo být jasné, že pasivitou směrem k agresorům se ještě nikdy žádný konflikt neodvrátil. Ano , vy i já ještě sedíme s kafíčkem u kompu, ale o kousek dál už dávno umírají lidi a tím, že se budeme čekat až se situace vyřeší sama se bohužel ničeho nedočkáme.

13 6
možnosti
PV

Ty státy, které neumí hospodařit se svými zdroji bude vždy lákat ohromné Ruské nerostné bohatství a tak budou zkoušet, jak je ukrást. A je jedno, zda to byl Napoleon, Hitler nebo dnešní vykukové. Je vidět, že se Rusové poučili a své zájmy hájí tvrdě a nekompromisně, podobně, jak to dělají všechny velmoci.

13 15
možnosti
SB

Napoleon že šel do Ruska kvůli jeho nerostnému bohatství?

Ropa a zemní plyn v době Napoleona?

8 5
možnosti
SB

Vy se domníváte, že ten, kdo vidí nutnost zastavit rukou (a já dodávám že i islámkou) rozpínavost, snad válku chce sám od sebe jako nějakou vlastní kratochvíli nebo rozmar.

Ono to tak není. On například Churchill chtěl v roce 1938 válku, chtěl ji v reakci na to, že viděl, že se jí Británie vyhnout nemůže a že její další odkládání jenom posílí Hitlera. Že by ji chtěl jako nějaký válečný štváč, který by si myslel, že válka je lepší než mír, to ani náhodou.

10 1
možnosti
Foto

Otázka je, co byla od Churchilla taktická rétorika a co ne. VB na válku nebyla vůbec připravená.

0 0
možnosti
RC

A ze byla krize i v roce 2000, to jste si nevsimla?

4 2
možnosti
Foto

Jakkoliv se pokouším pochopit důvod článku, stále je zde jasný vzkaz W. Churchilla k Chamberlainovi v House of Commons po podpisu Mnichovské dohody, 1938: „Británie a Francie měly na vybranou mezi válkou a hanbou. Zvolily hanbu. Budou mít válku.“ 

Zde platí totéž.

18 5
možnosti
RC

presne tohle mne vzdy napada, kdyz nekdo obhajuje ustupky agresorovi

6 5
možnosti
Foto

Naivní, nebo zaplacená autorka ?

9 9
možnosti

To, že zrovna vy nevidíte žádnou Ruskou agresi(velmi očividnou a hmatatelnou)neznamená, že žádná neexistuje, že?

Důkazů o tom, že je to prakticky jenom ruská válka jsou všude tuny, nevím jaké byste chtěla víc.Tady je zrovna jeden zajímavý z poslední  doby, kdy  Ruský gen. Alexandr Lencov osobně se svými jednotkami vedl útok na Debalčevo   http://lastnews.com.ua/voyna-v-donbasse/4889-shturmom-debalcevo-rukovodil-zamkomanduyuschego-suhoputnymi-voyskami-vs-rf-video-foto.html

A když tak voláte po dalších a dalších důkazích, zkuste nějaké předložit vy,  ke lživým informacím , že Západ vynaložil pět miliard dolarů na změnu vlády na Ukrajině....

12 10
možnosti
Foto

A na co těch pět miliard dolarů vyhodil do vzduchu?

5 1
možnosti
  • Počet článků 259
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2881x
introvert a pesimista-)