Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Jednoduche vysvetleni, proc tomu tak je. Mame demokracii. Demokracie je vlada vetsiny. Vetsinu lidi bohuzel dnes uz tvori luza, ktera tedy zakonite vladne a podle toho to vypada.

25 2
možnosti
JD

krásně napsané, kdybych nosil kloubouk smekl bych, vzhledem k me práci dost cestuji a jednám se starosty jednotlivých obcí, tak vidím jak evropské  dotace zadlužují obce, ať se jedna o fenomen kanalizace v obci, zatepleni škol a školek a obecních budov a revitalizace zeleně a cyklostezky dlouhe 2km, které se na kole projedou za 3 minuty, tak  dotace nikdy nepokryji 100% nakladu a každý starosta, který dostal dotace říka že práce a material by je přišli na polovinu kdyby to nedělali přes eurodotace, ale vzali si jen pujčku v bance.

Další věc přistěhovalectví- vzhledem k tomu že jsem hodně času trávil v arabských zemích, tak vim že ať se jedná o evropana, američana nebo číňana každý se musi při pobytu v dané zemi přizbusobit místním zvyklostem a dodržovat nějaké jejich "tradice" a respektovat určité zvyklosti, tak nechapu proč přistěhovalci  v evropě si chtějí vykřičet nějaký práva, přišli sem věděli že je zde jiný život a dle meho by se mu měli přizbůsobit a ne se snažit vykřičet si něco navic, chvílemi si říkam že je něco špatně když nikdo tohle to všechno nikdo nevidi nebo nechce vidět a ptám se sebe proč???

40 2
možnosti
Foto

Vynikající shrnutí R^ Vnímám to tak nějak podobně :-)

34 4
možnosti
JC

Sice máte pravdu, ale Shakespeara byste znát mohla.

1 0
možnosti
VS

;-D  diky, konecne vim, odkud ta veta je-))

4 0
možnosti
  • Počet článků 259
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2881x
introvert a pesimista-)