Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FS

1. Jak EU omezuje víru obyvatel Evropy? Opravdu živíme přistěhovalce a nikoliv naopak? Opravdu nejsou nuceni poslouchat naše zákony a nemůžeme je vystěhovat? Já jednoho přistěhovalce znám, bydlel u nás, v EU, v České republice a málem ho české úřady vystěhovaly, protože dočasně ani nestudoval, ani nebyl v práci.

-

2. Euroval není bianco směnka!

-

3. Zdanění vkladů prostých občanů na Kypru (tedy prostých občanů, kteří mají na účtě více než sto tisíc euro) jim umožnilo nepřijít o svoje úspory kompletně, což by se stalo v případě, že by dané banky zkrachovaly tak, jak si euroskeptici přejí.

- 4. Emisní povolenky se vydávají v rámci státu, jejich počet je omezen. Tím se omezuje a snižuje ono množství sajrajtu, či CO2, ve vzduchu. Více jich může společnot dostat pouze tak, že je koupí od jiné společnosti. Jinak je pokutována. Tím jsou společnosti motivovány k tomu, aby toho sajrajtu nevyráběly tolik. Pokud se peníze z pokut nevyužívají na podporu energetických úspor, byl bych překvapen, ale to už by mělo být v kompetenci národních regulátorů.

9 19
možnosti
FS

Očekával jsem třeba částečný nesouhlas ve věci Kypru, ale taková přehršel mínusů když poukazuji na zjevné nesmysly, to jsem nečekal.

10 4
možnosti
MT

Přesně tak to take vidim uz několik let a rozum mi nad tim zustava stat.

14 3
možnosti

nebojuji s krizi nahodou i staty mimo EU?

9 8
možnosti
PZ

Mám sto chutí to někam podepsat. Moc děkuji. Dotace na odpočívadla pro koně, kde nikdy nestál kůň. Dekuji

21 5
možnosti
MM

Trefně napsané, madam. Dodám,že jsem volil proti vstupu do eu.:-)

20 6
možnosti
AH

A stejně nám - euroskeptikům - to bylo prd platné :-(

1 1
možnosti
JH

J48a83n 87H12l21e92d23í61k

4. 4. 2013 22:00

1))- výborně napsáno, ale ::

2))- EU je záchranou před další a jistou válkou, způsobenou sociální propastí mezi státy

3))- nikdy se neměla zavádět společná měna, produktivity států jsou nesouměřitelné

4))- lidnatost Země je tragicky vysoká a nelze obestavět vybrané státy betonovou zdí

5))- Vaše logické hodnocení společenských trablů se, bohužel, řadí mezi utopické téze

7 2
možnosti

3 - produktivita (aspon ta papirova) Prahy a Krnova je taky nesoumeritlna. A maji spolecnou menu

7 10
možnosti
Foto

P41e71t71r 95U88g51r78i23n

4. 4. 2013 21:54

I když s některými věcmi nesouhlasím - "rasismem" - tak máte vlastně pravdu. Hoši v Praze a Bruselu čůrají proti větru a za pár let se budou strašně divit, proč mají po všem tom dobru mokré kalhoty. EU má obrovský potenciál, ale tak jak to dneska vypadá, bude lepší vzít včas kramle ... a třeba i do zemí multi-kulti, kde mají aspoň trochu zdravého rozumu a když jedou proti zdi, včas šlápnou na brzdu. Karma ...

13 7
možnosti
JP

Přistěhovalci na Západě jsou ještě jiná kapitola. To není tak úplně o demokracii, to je o tom, že země, z nichž přistěhovalci pocházejí, bývaly zhusta koloniemi těchto zemí. A kdyby dneska západní země přistěhovalce nepřijaly, mohlo by se stát, že bývalé kolonie budou nárokovat vybrakované přírodní bohatství a další. Západní země si takto vpodstatě "kupují smír" s bývalými koloniemi. Týká se to hlavně Francie a Anglie, méně už Španělska, Portugalska a Itálie.

6 11
možnosti
PK

Kdyby fungoval Špidlovámodel, tak těch pár bank na Kypru pochcípalo a neměl by nikdo nic. Jó ve válce také trpí většinou ti nevinní. Státy jako Island či Kypr to nemají jednoduché - aby byly na úrovni těch bohatých, ale stavět to na daňovém a bankovním ráji je vždy ošemetné.

5 7
možnosti

Bankrot je  zcela přirozený jev.

Bez něho se  nikdo nepoučí.

2 0
možnosti

Velice hezky napsané a výstižné!!

Proč tomu tak, mimo jiné,  je? Představte si poslance evropské unie /nebo našeho poslance/,  jak ráno příjde do práce, sedne si za stůl a říká si: " co budu dneska celý den dělat", no a vzhledem k tomu, že ekonomika funguje i bez poslanců, tak začne vymýšlet blbosti. Ty blbosti vymýšlí proto, aby se náhodou nepřišlo na to, že vlastně je ten poslanec  zbytečný. Pak vznikají, takové nápady, jako jsou zakřivené banány apod.

Ono v podstatě, už je vše  dávno vymyšlené a už za našich předků měl  stát vypracovaný celý systém tak, aby ekonomika fungovala.

Co má těch 200 našich poslanců¨tedy dělat?  Tak se vymýšlejí kraviny.

Viz. energetické štítky na domy atd. Bohužel lepší to nebude a krize se

potáhne řadu let, protože právě tyto nápady ekonomiku brzdí.  Tak dobrou noc.

31 3
možnosti
Foto

Souhlas - první starostí státního zaměstnance je opevnit svoji pozici. A první starostí politika je vyhrát volby. Vaše starosti, lide, jsou pro ně až daleko pod tím.!

0 0
možnosti
  • Počet článků 259
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2881x
introvert a pesimista-)