Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DJ

muze mi nejaky zasveceny zastance vystoupeni z eu vysvetlit co presne dobreho nam to podle nej ma prinest? 8-o Budeme se mit lepe? V cem konkretne?

5 9
možnosti
JB

Ušetříme miliardy z nesmyslných projektů financovaných EU (těch pár rozumných se v tom moři projektů učitých, jen aby se to stihlo vyčerpat, ztratí). Ušetříme miliardy posílané do EU. Oboje jen zvyšuje zadlužení. Nebudeme muset přijmout Euro,. Nebudeme muset platit za Euroval. Tohleto jsou už bilióny korun.

20 8
možnosti
PS

S těmi povolenkami je to myšleno trošku jinak. Chápu je jako dodatečnou daň za to, že nám tady nějaká firma ničí životní prostředí a cílem povolenek je motivovat tuto firmu, aby toho sajrajtu bylo ve vzduchu co nejméně, nebo ať si tuto na životní prostředí náročnou výrobu přestěhuje jinam. Což se asi shodnem, že je dobře. Nebo snad chcete návrat těžkého průmyslu? Máme tady snad kašlat na to, co nám kdo pouští ovzduší? Vy asi nejste z Ostravska, to by Vám to tak jedno asi nebylo, kdybyste musela s dětma lítat po doktorech a řešit alergie, astma a další problémy...

7 5
možnosti
JB

Problém je, že to právě povolenky vůbec neřeší.

6 5
možnosti
RS

má to své výhody a nevýhody...u těh chyb/euro,multikulti,kvoty,absence sankcí,byrokracie,spousta vyhlášek,potlačování rodiny,přílišná tolerance vůči přistěhovalcům/se začalo diskutovat,i díky krizi-uvidíme co z toho vznikne....

1 0
možnosti
RS

Tento trend přišel z vlivné Francie,je asi na čase se podpořit hlasy s Německa,

a rázně se tomu socializmu postavit

2 2
možnosti
Foto

Dnes se zdá, že ty peníze nějak už nejsou to co byly. Když někde chybí, najednou se najdou. Lidi nemusí vyrábět, jen sloužit, zboží dovážet a přesto to funguje.

1 1
možnosti

Děkuji za pravdivé shrnutí naší neveselé situace R^.

15 3
možnosti
PS

To je ale slatanina.

8 19
možnosti

Bojujete s chimérami, navíc plácáte nesmysly. "Obyčejní lidé" na Kypru nepřišli skoro o nic. Do 100tisíc se žádná daň nekonala...

11 21
možnosti
PP

P57e45t16r 93P62o46l69á97k

5. 4. 2013 12:37

A? Co tim chcete rict? Ze nikdo za cely svuj zivot nenasetri 2 500 000 Kc? Troufnu si rict, ze to zvladne 40% tohoto naroda, ktera dosahne na prumernou mzdu. Ta je navic na Kypru vyssi. Jak by se vam libilo, kdybste si sporil cely zivot, mel 2 500 000 Kc a prisla by EU a 80% by vam vzala? Vy jste proste jen obycejny hlupak a papouskovanim propagandistickych lzi obhajujete neobhajitelne!

15 6
možnosti
PP

Pořád je nutno opakovat těm, co to nechápou. Kypr žadonil o půjčku a bylo mu řečeno, že nedostane vše, že si něco musí sehnat i sám. A protože tvrdil, že to nejde, bylo mu navrženo mnoho řešení a jedno bylo, zdaňte vklady. Proč pořád někdo tvrdí nesmysl, že  EU něco na Kypru zdanila či o tom rozhodla. Vždyť si Kypr půjčku brát od EU nemusel, mohl jít žebrat jinam.

15 9
možnosti
JB

To byl ten první návrh. Ten realizovaný už dostali befelem. Ale i kdybyste měl 100% pravdu, tak je to špatně, že někoho vůbec napadlo takové řešení a že to EU odsouhlasilo.

7 5
možnosti
  • Počet článků 259
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2881x
introvert a pesimista-)