Diskuse

Zeman řekl....

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Pozor: Zemana nevolila většina voličů, ale volících, tj. většina z cca 59% voličů.

9 1
možnosti
Foto

P51e72t32r 59H10a61n53n83i50g

6. 11. 2014 17:18

Že si toho nevšimnete, když někde zvítězí senátor za TOPku a přijde k urnám 10% voličů.

11 1
možnosti
RH

Možná vám to nevadí, ze nejvyšší představitel státu mluví jako primitiv, ale musíte respektovat, ze řadě občanů to vadí. Nevím jak vy, ale my takhle doma nemluvíme.. V každém případě si to mohl odpustit..

17 5
možnosti
MD

Pan Zeman se mozna mel misto Milos jmenovat Matej. Kdyby chvili pockal, az se pec radne rozhicuje, mohl prijit s konvi studene vody v podobe usmevu a omluvy tem, kterym to vadilo s tim, ze ti kterym to nevadilo mohou hodit omluvu do kose. At je trochu srandy.

5 2
možnosti
VS

Pro ty, co vůbec nic nepochopili.

Kašlu na to, co kde a jak řekl prezident Zeman. Spíš mě baví ta mediální reakce...a reakce pokrytců, co věří mainstreemu do roztrhání těla. Není nic důležitějšího než "kunda", byť zazněla z úst prezidenta?

13 11
možnosti
MD

Ale to neni reci o pokrytcich, slusnacich ci jejich protejsku. To je o krizi USA, o krizi hodnot soucasne EU, nastupu Ciny a Indie, rodicim se Rusku. Neni to o par vulgarismech. Je to o spouste penez a vlivu. Proto to nasazeni, vydrz, zapal, investice do verejneho mineni..

7 5
možnosti
MD

Nastolit demokracii pred prislusnym sformovanim verejneho mineni je proste diletantstvi a nestesti. Mezi dve ukousnuti koblihu, usrknuti zrnkove kavy a pohled pres okno na tramvajovou zastavku prikrytou destniky se vloudila chybicka.

4 1
možnosti
AG

A66l51e52x 67G95r71e10g22o48r

6. 11. 2014 16:31

Obsah  a myšlenka rozhovoru nikoho nezajímá ale ta tři sprostá slova ano.

Bohužel.

12 3
možnosti
MP

Možná kdyby to nebyl takový arogantní sprosťák, nespustil by se ten řev (jak to píšete). Ale možná pro Vás jsou to normální výrazy.

7 5
možnosti
JH

Máte plnou pravdu, dobře jste to napsala. Ale připravte se, jak tady budou ti "praví" lidé, ne ta lůza do Vás kopat. Ona totiž je jen jedna linie, a té je třeba se držet. A pan prezident má pravdu: novináři, aspoň někteří, jsou opravdu odpad a hnůj.

10 6
možnosti
MP

Nepřipadám si rozhodně jako lůza, ale výroky pana Zemana na veřejnosti se mi rozhodně nelíbí. A nelíbili by se mi ani jako od obyčejného člověka,.A už vůbec si je neměl dovolit říci jako prezident.

6 6
možnosti
Foto

tu smršť nevyvolali novináři, ale pan prezident.

Obvykle bývá první příčina, po ní následek.

14 5
možnosti
JS

Jistě, ale poměřte příčinu s vyvolaným následkem. Je to jako zapálenou svíčku zhášet vichřicí.

8 4
možnosti
  • Počet článků 259
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2881x
introvert a pesimista-)