Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V osumdesátých letech mi radili dva Čecho-američané, jak sehnat místo na universitě v USA. Nejlepší prý by bylo, kdybych byl žena, černoch (tedy jsem byl černoška) a měl španělské příjmení. Pak bych dostal tři druhy podpůrných bodů.

2 0
možnosti

Jen provokujte! ;-D Jestli tahle vaše recese padne na úrodnou půdu, může se stát, že EU nařídí 50% podíl žen ve vysoké politice a byznysu. Ovšem z těch 50% musí být čtvrtina Češek, čtvrtina Romek, čtvrtina Vietnamek a čtvrtina Ukrajinek. Z těchto skupin pak musí být polovina svobodná a polovina vdaná, v podskupinách pak polovina dětná a polovina bezdětná, bezdětné pak dělíme na zdravotně postižené a nepostižené a dětné podle počtu potomků ;-D jestli někdo dokáže vymyslet kvadraturu kruhu, tak je to EU...

6 0
možnosti
Foto

:-) Nechtěla byste pracovat v Bruselu?

2 0
možnosti

Karma. R^ Jen se modlím, aby paní komisařka neuměla česky a nečetla blogy na Idnesu. Pochybuji, že má smysl pro humor;-)

4 0
možnosti

Podívejte, paní komisařce je v Evropské komisi smutno, třeba musí pak občas se plížit na pánské záchodky. A toto ponižování ženy, která musí neustále si hlídat, zda její kolegové zvedli před tím prkýnko, je pro ní určitě nesnesitelné. A třeba, když jich bude alespoň 40%, tak to prkýnko bude neustále v pernamenci.

2 0
možnosti
  • Počet článků 259
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2881x
introvert a pesimista-)