Diskuse

Svatá prostoto

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Skvěle napsáno. V podstatě jsem na tom stejně jako vy jenom s tím rozdílem, že nežiji na vesnici ale v okresním maloměstě ...R^

13 0
možnosti
PG

Já to vidím tak, že současným pravdoláskařům chybí jednotná národní fronta. Předpokládám, že se hledá cesta, jak se k její nyní již zřejmě modernější podobě dopracují.

11 0
možnosti
MM

Karma R^ Paní Spidlová, beze zbytku s Vámi souhlasím.

13 2
možnosti
JP

J54i71r38i 77P51r20a76j93z

1. 7. 2019 15:54

V dnešní době se změnila diskuze v nálepkovaní. A to z důvodu , že se Neomarxisté snaží natlačit svůj pohled na svět ostatním , kteří s nimi nesouhlasí. Diskutovat nechtějí . Tak k tomu používají zastrašování , nálepkování atd. Prostě standardní nástroje diktatury. Bohužel nálepkují už obě strany a nikdo nikoho už neposlouchá a nediskutuje.

Diskuzní fóra upravují pravidla diskuze za účelem "slušnější komunikace" čímž přitápějí pod kotel a jenom problémy se snaží umlčet, což víme , že nefunguje. Až ten kotel bouchne tak pak už bude jedno co kdo říká nebo nálepkuje ...

10 1
možnosti
KL

ze vas to tak zere. tohle jsou totiz hujeri, kteri by v osmactyricatem (a jeste dlouho potom) volili komunisty a ostatni oznacovali za kulaky a slouhy imperialismu.

3 2
možnosti
Foto

A ještě prosím o vysvětlení, kdo že to je Jan Hrušínský mladší. Ještě jsem o něm neslyšela.

2 0
možnosti
DP
Foto

To Vy jste jedna z těch, kdo nálepkují lidi!!! RvRvRv

8 9
možnosti
SL

Taky mám pocit, že kdo používá výraz "Pražská kavárna" - ten potřebuje někoho zesměšnit a snížit hodnotu názoru jiných jedinců ;-D;-D;-D.

A je v podstatě jedno, o co jde ;-(.

Je to tak krásně neosobní a posluchač si může domyslet to nejhorší, co ho právě napadne ;-D;-D;-D;-D;-D.

4 1
možnosti
PV

Dovolím si dodat, čímž asi naštvu všechny, že nejen ti, kterým to autorka připisuje, ale i ona sama má rozdělené lidi do kategorií. Např. se směle vymezuje proti tzv. pražské kavárně (nejsem z Prahy, kávu piju, ale málokdy v kavárně) a za Babiše a Zemana, jako kdyby tito dva byli odpůrci genederových výstřelků.

2 1
možnosti
OU
VM

Souhlasím s Vámi a karma.

Národ se skládá z hezkých a ošklivých, chytrých a hloupých, bohatých a socek. Ne, nerozděluju. Konstatuju. A všichni tvoří jeden náros, všichni jsou jeho součástí. A buďme upřímní, i politická scéna chtě nechtě je vzorkem této společnosti. A všichni mají stejná práva a povinnosti.

A pak jsou zde dvě možnosti. Buďto se všemi počítám, a nerozděluji a nebo ne a rozděluji. A nejhorší je, když někdo sám sebe pasuje na toho lepšího, kdo má právo hodnotit to, kdo je horší.

9 0
možnosti
OU
VH

Je ale preci dobre,ze Vam nekdo pomohl nastavit zrcadlo,

kdo jste,ne? V kazdem pripade naprosto souhlasim se vsemi,kteri jsou "schopni diskutovat",ze absence argumentu je problem.Zdravim vsechny,Vítek,Havlista,Slunickar,Prazska kavarna.Antiestébák apod.

1 4
možnosti
  • Počet článků 259
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2881x
introvert a pesimista-)