Diskuse

Nelíbí se mi...

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vážená paní Vlaďko, kvůli Vašemu perfektnímu blogu jsem se nechala "prolustrovat";-D iDnesem, abych Vám mohla vyjádřit svou podporu! Cítím to stejně a také občas  narážím u "uvědomělých" spoluobčanů na nepochopení někdy mě i s mými názory odesílají buď někam hodně daleko na východ nebo hodně daleko do p.....! No, jo, no já si demokracii taky představovala jinak! Děkuji Vám, pište dál!

0 0
možnosti

Ve většině s vámi souhlasím.R^

1 0
možnosti

Článek je napsán pěkně, karma, paní Vlaďko.

Chci uvést pro ty, kteří obhajují západní mírovou politiku, následující:

US vedly válku proti Vietnamu od roku 1955 do roku 1975.

Podle včerejšího dokumentu Olivera Stonea "Neznámé dějiny US" se počet Vietnamců, kteří v této válce zahynuli, odhaduje na !3,8 miliónu!. Většina z nich byli civilisté.

Američanů tam zahynulo asi 58 tisíc. Jedním z hlavních stratégů této války byl velký přítel některých našich porevolučních politiků Henry Kissinger. Nejhorší dopady války byly za prezidentování G. Nixona, což byl nejhorší prezident v historii US.

Občané US dlouhodobě protestovali proti válce, kterou proti jejich vůli a za jejich peníze vedla "demokraticky zvolená" politická reprezentace.

US od konce druhé světové války válčily V Korei, jihovýchodní Azii, na středním východě, v jižní a střední Americe, v severní Africe a podporovaly politické převraty v desítkách zemí světa. Prostě to tak je.

Když se podíváme na tuto novodobou historii US, nemáme mít oprávnběné obavy, že po té, co si to vyzkoušely už téměř všude, rozhodly si pohrát i v Evropě?

5 2
možnosti

Tentokrát si rozhodlo pohrát Rusko, schválně co svět vydrží....

1 1
možnosti

...... vítejte mezi 80% stejně smýšlejících občanů tohoto národaR^

9 4
možnosti

Ta procenta jste si vycucal odkud ? :-P

1 3
možnosti

Chválím váš článek a názory v něm - jsou téměř totožné s mými. Dík.R^

9 1
možnosti

Od začátku do konce s Vámi souhlasím.

A dodal bych, že nejvíc mne ze všech těch lží poslední dny irituje to, jak televize stále dokola mele o osvobozování východní Ukrajiny.

Jaké osvobozování? Od domorodého obyvatelstva žádnou zemi osvobit nelze. Tu lze jen dobýt a přesně to se tam děje: dobývání.

15 2
možnosti

Jen tak mezi námi...na televizi už nekoukám. Když vidím ty loajální mluvící hlavy, je mi nanic)))

11 0
možnosti
Foto

Perfektní a nekonečná karma! I já mám pocit, že se "svět" tzv. zbláznil. Tolik nenávisti, hádek, zloby, očerňování a napadání nesvědčí o ničem dobrém ;-(. Snad jen o tom, že naše společnost došla k vrcholu a teď jen upadá. Je hrozné pozorovat, jak si jdou lidé "po krku" jen pro tu jejich pravdu. Říkáme, že žijeme v demokracii, ale kde je ta demokracie, když někdo řekně něco jiného a dav opačných názorů jej linčuje? Obávám se, že používáné slovo "demokracie" se v dnešní době stalo tak maximálně zbožným přáním, avšak realitě se stále více a více vzdalující.

11 0
možnosti
Foto

lynčuje...omlouvám se za překlep

2 0
možnosti

Když už tak ostatní nálepkujete z "bezmyšlenkovitého přejímání nesprávných názorů", zkuste se sama zamyslet, proč tam ti lidé umírají? Kdo má největší zájem na destabilizaci a chaosu v UA? Komu to do dnes přináší jen zisky - viz Krym?  Je to velkoruská politika, malého plukovníka KGB, politika směřující k všeobímajícímu  Euroasijskému svazu.

Ovšem teď má trošku problém, celou Ukrajinu už určitě nezíská, jak se mu možná zdálo ještě za vlády své loutky, Janukovyče. Půl roku trvající válku, při níž umírají civilisté mohl právě Putin zastavit jedním, jediným slovem, nehnul ani prstem pro konec vraždění...

6 8
možnosti

A je to tu;-D. A ´kde jsou další??? No... když se zamyslím nad tím, proč ti lidé na Ukrajině umírají a kdo má zájem na destabilizaci a chaosu v UA, na rozdíl od vás mi vychází USA...ale to je věc názoru, který vám nevnucuji, jenom konstatuji-)))

7 2
možnosti

Nejsem-)))Jednak pořád věřím ve svobodu slova a jednak mi děsně vadí, když mi někdo něco vnucuje.

2 0
možnosti

A62d61a64m 50S21t84a70v85a

18. 8. 2014 9:25

Hlavně že nejste terorfil, jako ti, co vás tak různě značkují.....

6 0
možnosti