Diskuse

Dvě díry v plotě

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To nic není, to jiný expert (pan Petr, jestli se nepletu), dokonce nedokázal pochopit, jak se v noci dokázali s těmi transportéry strefit do té díry.

Jinak my starší si pamatujeme, že ani naše hranice (za minulého režimu), nebyla tak zcela neprostupná, a že to bylo nějakého drátu, všelijakých detektorů, pohraničníků s pejsky atd.   A stejně dokázali projít.

A třeba myšička - už se Vám někam prokousala? - a to se jistě příslušný stavebník dušoval, že ani myš neproklouzne. 

A nebo - nemáte Vy nebo pan choť firmu na instalaci plotů a ohrad a tak nějak naznačujete, že mít plot od nás, ani tank by neprošel?

0 0
možnosti

......áááá, tak stále nemáme na Jadranu žraloka a českou učitelku, tož si musíme vystačit se dvěma   d í r a m a   ..... samozřejmě v plotě !R^

0 0
možnosti

vite, mne snad jeste vic nez to, ze se jim asi rozbili fotaky bavi to, ze to ten reporter - ktery to vytroubil do The Guardien, byl jediny kdo to videl a videl to ve tme na vzdalenost osmi kilometru, nebot byl soucasti humanitarniho konvoje, ktery zastavil prave tech osm kilometru pred hranici aby tady pockali na Urajinske pohranicniky kteri kontrolovaly naklad!

4 0
možnosti

Co když měl zrak tak dokonalý, že vidí i ve tmě a dokonce na takovou dálku? osm kilometrů jdu celé dvě hodiny, takže pěkná dálka.;-D

2 0
možnosti
Foto

Nově jmenovaný šéf samozvané doněcké vlády Alexandr Zacharčenko na tiskové konferenci v Doněcku prohlásil, že v klíčové etapě bojů bylo nasazeno mnoho nových bojovníků "vycvičených na území Ruské federace". Podle Zacharčenka vyslali vzbouřenci do boje i 30 tanků a 120 obrněných transportérů. Kde tuto techniku získali, doněcký "premiér" neuvedl.

2 0
možnosti
Foto

Maskirovka? Nebo dodal ,,protivnej protivník".? Jedno kdo. Kšeft je kšeft.8-o;-)

0 0
možnosti
Foto

K88a38r24e36l 91M27á39d67l93e

16. 8. 2014 10:41

Občanko Špidlová, Vy se snažíte přemýšlet a počítat. Asi se u Vás budou muset stavit pracovníci Úřadu pro potírání neevropského smýšlení.

9 0
možnosti
Foto

Nebo rovnou Výboru pro neamerickou činnost:-)

6 0
možnosti

Je okurková sezona, tak nás media zásobují pohádkami. Že jich bude tolik, s tím jsem nepočítal. Přesto se najde dost lidí, kteří těmto pohádkám věří. A navíc, tyto pravdivá a objektivní media jsme povinni si platit. Za co pane bože, za co?;-(;-(

6 0
možnosti

uz o tom pan Pieczynski pise, s podivem zatim nic nenapsal pan Ziegler .. ale on to dozene , nebo mozna uz neco sepisuje kdo vi..;-D ten mi da jestli tady uvidi ze pisi, protoze jsem na svem blogu diskusi nepustil .. no ono cist si stale stejne lidi kteri exhibuji svou moudrost bez dukazu jen urazkami a zesmesnovanim .. to nema snad ani cenu

2 0
možnosti