Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Podivná "logika" - nechceme válku, proto se nepostavíme agresorovi a necháme mu Ukrajinu...To už tady mimo jiné bylo, Mnichov do nás tloukli v dějepisu více než dost. Rusko je jednoznačný agresor, zbrojí, troubí do světa výroky o své neporazitelnosti, provokuje, jeho bombardéry létají nad západní Evropou. Není třeba válka, stačí jednota a důsledné sankce. Ale proruských kolaborantů je bohužel všude dost.

7 1
možnosti
Foto

A koho že to sestřelili v r. 1958 nad SSSR?

0 0
možnosti

Souhlasím s Vaším blogem, také to tak cítím a ty válečné štváče mezi našimi a evropskými politiky vůbec nechápu, zároveň mě zaráží některé komentáře zde. Jestli někomu dělá potíže rozeznat logickou reakci sebevědomého a nezávislého státu na snahu rozšířit NATO skoro až k ruským hranicím, čímž to všechno začalo....pak je mi líto, měli by sledovat události v časové posloupnosti a ne věřit štvavým novinovým titulkům a ČT zprávám. Postoj USA je mi jasný, doufají, že u nich se válčit nebude a Evropa je jim ukradená, naopak jen by jim rozvrat starého kontinentu prospěl. Kvůli americkým jestřábům, výrobcům zbraní a místním pomýleným přitakávačům nehodlám prosedět zbytek života ve sklepě při teplotě 8 stupňů!

6 10
možnosti

....;-D;-Ddobrej slovník, v mládí jste jistě byla pozorná čtenářka Rudého práva a paměť vám ještě evidentně slouží.

5 3
možnosti
Foto

Vezměte květinku a postavte se s ní před Kreml. A bude po nebezpečí.

Pamatujete si rok 68? Těžko.

6 4
možnosti
Foto

Byl někdo, kdo se postavil před tank a tank začal ustupovat. Stačí se nebát.

0 0
možnosti

Jak autorka prisla na to, ze by kdokoliv jiny krome Putina chtel valku, je zahadou... A ze by Putin chtel svrhnout sam sebe je opravdu nepravdepodobne;-)

5 4
možnosti
Foto

,,válka je jen pokračování diplomacie jinými prostředky":-/

Diplomacie je způsob jednání a dohadování mezi politiky.

Politika pak je především  prostředkem ovládaní a manipulace lidí za daným účelem. Účelem pak je vždy obhájení, popř. získání prospěchu formou ovládnutí trhů a sfér vlivů a zájmů. Budˇ silou, nebo dohodou mezi subjekty, jež tyto zájmy zastupují, či prezentují. Co svět světem stojí, od ,,tlup" s jejich náčelníky a šamany až po velmoce.:-(

4 0
možnosti

Už i soudruh Lukašenko usoudil, že Vladimír Vladimírovič je velmi nebezpečný soused a nebrání se jednání s NATO....

http://echo24.cz/a/wZNUz/jsme-pripraveni-na-dialog-s-nato-prohlasil-lukasenko

7 4
možnosti
Foto

Jak jste na to přišel?

2 2
možnosti

A93d57a18m 30S55t58a41v57a

22. 2. 2015 17:09

Nemohu v mnoha nuancích souhlasit s autorkou. Ale má pravdu v tom - píšu  zde o tom sám často - že kromě těch Tatarů, to byl především  Západ: Napoleon, Hitler kteří totálně zdevastovali Rusko a ruskou mentalitu. Podařilo se jim z toho hodně, žel až příliš hodně,  ale Rusko neporazili, jen mu dost zásadně odlišili myšlení od toho agresivního Západu, a  tak se jen divím  řadě diskutérů, kteří ve snaze autorku zesměšnit, ze sebe dělají hlupáky, kteří o ničem takovém nevědí a není jim nic jasné.

7 1
možnosti

M73i26l73a36n 90R12a57d32e86k

22. 2. 2015 17:00

milostiva, nejak vam unika ze Rusko NIKDO nechce napadnout, piste Putinovi

7 6
možnosti

Jedním z důvodů, proč Ruskou federaci nikdo nechce napadnout, je i skutečnost, že po případné vítězné válce (a i to by byl nesmírný problém takovou válku vyhrát, ale připusťme to), je zcela nemožné tak rozsáhlé území dostat pod kontrolu. Napoleon se z Moskvy musel začít stahovat, aniž by prohrál jedinou bitvu. Několik jich prohrál až při ústupu, avšak v okamžiku, kdy ustupovat začal, za sebou měl jenom samá vítězství. Přesto mu nezbylo než se začít vracet, prpotože jeho pozoce byla neudržitelná.

Doufejme, že Rusku se lze ubránit, ale rozhodně ho nelze obsadit.

8 0
možnosti

P91a23v97e21l 16K76u79l50a

22. 2. 2015 16:46

Tak tam dopište adresu: Vladimír Vladimírovič Putin, Kreml, Moskva, Rusko :-/

8 5
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS