Diskuse

Netolerance

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Slovo homosexualismus vymyslel Putin a převzal Klaus. Vítejte v "dobré" společnosti. Představte si, že holt Božce s Máňou nestačí, že je "tolerujete" za zavřenými dveřmi, ale jednou za rok se prostě projdou v barevném průvodu. NO A CO???

0 0
možnosti

Paní Špidlová, minule jsem se Vám pokusila naznačit jemně ( to aby jste se zamyslela) , že váš blog byl snůškou polopravd, pokroucených spekulací a předpojatosti ( tento dnešní je ještě úžasnější) - vše velice populární v některých kruzích. Zdá se, že ne zcela jste pochopila , co jsem měla na mysli a to absolutně ne sluníčkově - byl to jistý známý citát z Nemocnice na kraji města ....

Mě osobně děsí pouze tzv. "slušní lidé". Historie mě poučila, že jsou to oni, kdo mají na svědomí obvykle ty největší hrůzy.

0 0
možnosti

Jen by mě zajímalo který mentál ementál dementál  vymyslel tu krávovinu, že tím, že se mluví o homosexualitě  se rozbíjí nukleární a tradiční rodina. Větší nesmysl se těžko hledá i s lucernou a mikroskopem :-/  Když homosexuál pod společenským tlakem vytvoří "hetero rodin" zatne zuby a splodí děcka , bude taková rodina  stejně jen chladná a dysfunkční, nebo v horším případě patologická - děkuji nechci !

2 1
možnosti

A co adopce dětí homosexuály? Víte třeba to, že v Norsku odeberou dítě z rodiny a dají ho k adopci homosexuálům? Takže co je to jiného, než rozbití tradiční rodiny. Víte třeba to, že se pomalu, ale jistě, připravuje legalizace pedofilie?

3 1
možnosti

Tolerance znamená snášení zla. Jen zlo se toleruje, dobro nepotřebuje toleranci.

Tolerantnost je tedy snášenlivost zla, ergo netolerantnost je nesnášenlivost zla.

Jsem velmi netolerantní.

2 0
možnosti

Tolerance znamená snášení odlišného. odlišné NEROVNA SE zlé.  Tak jako je barevnost protipól šedi, tak je tolerance protipólem  diktátu společenského zglajchšaltrování a vyjádření hesla žij a nechej žít .

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS