Diskuse

Zeman řekl....

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ano, ta nenávistná hysterie nebere konce. Kolik desítek článků se už napsalo o Zemanovi za poslední týden a pořád se objevují další a další hyeny, které vytahují další a další popelníčky a virózy... teď si zase vzpomněla zhrzená Božena Němcová, že Zeman u klenotů smrděl... ježiši.

Ale nikde se nedebatuje o tom, že EU dalo Cameronovi ultimátum, aby UK zaplatilo extra 1,7 GPB do unijní kasy do 1. prosince! A že Cameron odpověděl v žádném případě...

A nikde se nedočteme, že Cameron chce pro UK zavést imigrační kvóty a možnost deportace imigrantů po 3 měsících, pokud nebudou mít práci, bydlení a pojištění, na což Merkelová odpověděla, že si dovede spíš představit odchod UK z EU (!) než změnu imigračních pravidel EU....

A co zpráva o tom, že EU uvalila sankce na Maďary a v Maďarsku se také začíná vážně uvažovat o jeho odchodu z EU...

A co frontální útok kyjevských vojsk na východní Ukrajině...

Ne, místo toho nás bude iBlesk donekonečna krmit srackama o Zemanovi.

9 0
možnosti

Nechápu proč pořád v Zemanových žvástech někdo hledá nějaké poselství či vyšší myšlenku,nic takového tam není a vypitého Bimba je potřeba co nejdříve odseparovat na jeho milovanou vysočinu.

3 7
možnosti

Barvoslepy take zadne barvy nevidi, ac existuji.

9 1
možnosti
Foto

Opravdu, to je neuvěřitelné!!!

1 2
možnosti

J26a42r62a 36R68a77n68k

6. 11. 2014 20:27

Pisete rozumne, ale zapomela jste, ze jeste zadny prezident, ani africky, nepouzil takova slova v radiu, nebo tv. Pana Zemana muzete obdivovat pro to, co vse slibuje, ale uz neco splnil? Nejake nove imigracni zakony, kdyz uz s nimi zacina Australie, Kanada a USA, by na programu nebyly?

3 6
možnosti

Muze prezident CR navrhovat zakony? Nevim, ale myslim, ze nikoliv.

7 0
možnosti

Všechno zlé k něčemu dobré. Zeman má o předvolební reklamu postaráno. I když s ním v některých věcech nesouhlasím

dopustil se vlastizrady a je socialista/?  právě kvůli této štvanici ho volit budu! A věřím, že nebudu sám.R^

8 2
možnosti
Foto

Z hlediska vyššího principu mravního odsuzuji chování Miloše Zemana, z důvodu že:

tak jako se vražda chápe úmysl spáchat nebezpečný zločin zabití, pak lze právem soudit, že Zeman svými záměrnými vulgaritami spáchal ve vrcholné politice v rozhlasovém pořadu ,,Hovory z Lán" "vraždu na etice, dále úmyslného znehodnocení spisovného českého jazyka, znevážení prezidentského úřadu v případě výrazové kultivovanosti tj. osvojení dostatečného bohatství výrazových prostředků kultivovaného jazyka spisovné češtiny, a v neposlední řadě i neochoty připustit, že jako vrcholný zástupce státu se dopustil perzifláže nejen České státnosti, ale České republiky samotné.

6 9
možnosti
Foto

Zeman je jak dítě, shrneš mu kobereček - upadne. Tu přepískne bumbání div z toho nezvrací, a jako správný hošík se velmi rychle učí vulgarity, které produkuje etiketu neznaje, přičemž tvrdí že kouření od 27. roku života zdraví neškodí.

Jo,jo to je tak, když si Zeman do pussy nevidí.

7 11
možnosti

Aby jini nemuseli zbytecne vyjmenovavat obecne zname veci, muzete si najit celou zivotni drahu MZ. Od postoju, pres fce v CSSD, pusobeni v parlamentu atd. atd.

K tomu si priradte lidi, mezi kterymi se musel pohybovat, s kterymi jednat, s kterymi bojovat. A pak si muzete projit svuj zivot.

4 1
možnosti

Prezident je jedním ze symbolů naší státnosti. Vás osobně neuráží, že člověk, který v tomto období tento symbol zastupuje používá ve veřejném projevu slovník primitivního blba? MZ měl možnost, to co chtěl říci vyjádřit slušnými výrazy.Neudělal to a ani necítí potřebu se za to omluvit.Dokonce se najde dost podobných lidí jako Vy, kteří ho za sprostotu budou ještě vynášet do nebe....

11 9
možnosti

Driblujete s micem docela dobre, ale z teto vzdalenosti se kose nedavaji. Na to vam divaci v hledisti neskoci, na to uz videli prilis zapasu mistru.

10 3
možnosti
Foto

Vážená autorko, podstatou celého problému je to, že NEJVYŠŠÍ představitel státu má slovník jako nějaký buran od krav /omlouvám se všem slušným zemědělcům/. Pokud tak bude mluvit Miloš Zeman, důchodce na Vysočině někde v zaplivané knajpě. máte plnou pravdu a je to jedno.

President je u nás tradičně nazírán jako někdo, kdo má rozhled, kdo je váženou postavou atd.

Teď si odpovězte na otázku, budete-li si vážit nadřízeného, který bude mluvit slušně a zdvořile, anebo hulváta, který bude používat ona inkriminovaná slova.

Miloš Zeman je presidentem státu. Do své funkce se dral i za cenu podpásových úderů, za cenu difamace protivníka, za cenu mafiánských spolupracovníků. Což o to, každý jsme nějaký a každý máme jiné metody.

Pokud už tak moc chtěl být presidentem, tato funkce má nějaká privilegia a nějaká omezení. President se nemůže zcákat jako nějaký opilec v IV. cenové a rovněž nesmí mluvit vulgárně.

Pokud tak činí, je právem předmětem kritiky těch, kteří ho mají za hlavu státu /byť jej nevolili/.

O tom to je a o ničem jiném.

13 11
možnosti

Z cele te vasi vasi eskapady docela jasne vycniva jadro problemu. Myslim, ze jste dobre odpovedel tem, co jsou za urcitych okolnosti schopni preslechnout.

Do te pravdepodobne docela ciste a prijemne hospody na Vysocine, bych byt vami radeji nechodil. Tam by vam pro zmenu to vase hulvactvi nemuselo ve zdravi projit.

On se clovicek vedle PC muze obcas potkat take s normalnim chlapem.

5 4
možnosti
Foto

P27e40t81r 47H83a14n43n38i87g

6. 11. 2014 17:17

Zcela s Vámi autorko souhlasím. I když mě některá slova v éteru neznějí přímo libě, prezident chtěl zřejmě vyburcovat veřejnost k úvahám nad tématy, která jste v článku uvedla. Mimochodem, kdo by si onoho pořadu Hovory z Lán, při dnešní nechuti občanů vstřebat jakýkoliv slovní projev na rádiových vlnách dnes se většinou konzumuje maxximum muziky - samozřejmě ne té české. A stovky milionů za provozováky plynou do zahraničí, jako za spoustu jiných produktů, které jsme bez problémů vyráběli sami.

8 8
možnosti
Foto

P31e78t41r 77H26a54n15n73i21g

6. 11. 2014 17:19

I když mi.... tudíž mně

2 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS