Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Co je to proboha za magory ta Evropská komise?

Kdo je volil a kdo jim dal právo neustále vymýšlet jednu zrůdnost za druhou s dopadem na obyvatele celé EU?

Komu jsou tihle úchylové vlastně odpovědní?

Copak v EU neexistuje žádný oponentní mechanismus, který by jejich degenerovaná doporučení a rozhodnutí mohl zastavit?

Bylo by na čase obnovit defenestrace a to bez ohledu na to, jestli půjde o člena I. nebo člena II. Evropské komise.

0 0
možnosti
EN

Mě to tedy divné nepřijde, naopak v době, kdy se rodí dost dětí mimo manželství, homosexuálové uzavírají reg. partnerství jako logické, akorát bych slova rodič, matka, otec vypustila úplně a nahradila zákonným zástupcem či kontaktní osobou. Mému muži v dětství táta umřel, jeho maminka sama nezůstala a žije na hromádce víc jak 30 let s tchánem(pro mě), pro muže je to Vilda, kontaktovat ho mohli ze školy taky, tak do které kolonky byste ho napsala?

0 0
možnosti
VS

Zákonný zástupce přece existuje. Nevšimla jste si nikdy na úředních papírech, dejme tomu to bývalo na přihláškách na kroužky nebo tuším do hudebky - podpis žadatele, v případě nezletilosti podpis zákonného zástupce. Takže mají-li třeba homosexuálové problém s tím, že jsou na jedno dítě dva muži nebo dvě ženy, tak ať v úředním styku onoho zákonného zástupce užívají...a nemusí se potlačovat prastarý název rodičů - otec, matka. To je přece na hlavu...

1 0
možnosti
RK

Tak kdyby bylo na mě, zrušil byl výraz rodič... Ten je totiž dost nesmyslný. Máme jen rodičku a ta je jen jedna... I když na druhou stranu, nedávno se nějakýmu chlapovi narodilo dítě. Teda chlapovi. No chlap to vlastně byl, ale uvězněný v ženském těle. :-)

1 0
možnosti
VS

Jasně, zrušíme pojem rodič, z toho odvozené slovo rodina...a místo toho můžeme třeba říkat rodině společenství dvou lidí bez ohledu na pohlaví, u kterých čistě náhodou bydlí jedno či více dětí. Pak to bude naprosto genderově korektní, dokonce i v souladu s moderní volnou výchovou.

0 0
možnosti
Foto

R^;-D  Ale k smíchu to není!! Dokážu pochopit značkování milenek a milenců, milenec I, milenec II, popřípadě III a výše, ale maminku a tatínka zachovat!

0 0
možnosti
Foto

O82t34t16o 85Č92e81r94n83ý

19. 12. 2013 10:20

To nevím, jak se to bude značkovat později, když stýc se stane třeba příbuzný rodič římská čtyři apod. To aby zase milenci vytvořili hnutí proti diskriminaci.

0 0
možnosti
JC

Jediné řešení je vystoupení z EU.

1 0
možnosti
Foto

A Ukrajinci - nevstupovat.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS