Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Co k tomu dodat, evropská civilizace reprezentovaná Bruselem (bohužel) naprosto degeneruje, k ilustraci snad stačí jen pohádky pro děti typu princ + princ, žádný otec a matka, ale rodič 1 a rodič 2, pak ještě role otce a matky dle EU.

Jak zde uvedla paní Vlaďka, to nám pak muslimové velmi rychle vysvětlí. A nejen to, právě ti nynější bojovníci za "práva" homosexuálů podobných "menšin", co úspěšně bortí nynější civilizaci, právě ti budou úplně první na odstřel, nikoliv jen symbolický, nakonec k tomu i systematicky pracují.

Pak už totiž nebudou vůbec žádné gay aktivity, žádné tanečky v negližé v centrech měst, tato menšina bude totiž zcela fyzicky eliminována, muslimové s ní jaksi nejsou naprosto kompatibilní.

Je docela zajímavé, že si to zatím vůbec tato menšina nepřipouští a chová se jako pasažeři na Titaniku, loď se potápí, ale hudba pořád hraje. Ale snad jsou mezi nimi i lidé prozíravější, nebo už ne?

A co dodat k ženám, určitě se to zlepší, nemusí to trvat až tak dlouho, orientačně nějakých 5 - 6 století, pak by už ta burka snad nemusela být povinná. Ale to už nikdo nebude vědět, že zde někdy v minulosti nějaký Brusel byl.

Také zde byla jakási Konstantinopol, výspa křesťanského světa, kterou křesťané nechali padnout, mnozí pak hořce litovali, protože následné náklady na bitvy s Turky byly nesčíslněkrát vyšší, i Vídeň měla namále. Na závěr, jsme skutečně již jen odepsaná civilizace?

4 0
možnosti
Foto

Chvilku jsem přemýšlel, proč je pod tou poslední větou "A bohužel, v té nejnebezpečnější formě." to volné bílé místo...

Pak mne napadlo, že dál zřejmě následuje komplexní výčet předností současné EU.

;o)

3 0
možnosti

Nepochybuji, že bude ještě hůř.

Dokud z EU nevystoupíme!

6 0
možnosti

Krásné, výstižné.

Pouze v první věrě bych dopsal, že máte taky EURORoučky.

5 1
možnosti

R^. Ja tú nákazu v Bruseli volám eustupídia - EU-stupid-ia. ;-D. A je to dosť nákazlivé - stačí niekoľkomesačný pobyt inak normálneho úradníka či politika v Bruseli, a už má doživotné následky.

6 1
možnosti

horší je, že se dokážou nakazit i ti, co v Bruseli nikdy nebyli...

7 0
možnosti

Karma!R^ A díky za článek ;-)

8 1
možnosti

Bohužel mi to nepřijde jako trochu schizofrenie, ale popsání reality.

6 1
možnosti

Dobrý den, jsem rád, že opět píšete. Měla jste dlouhou odmlku.

Karma.

8 0
možnosti

Díky, to potěší-))

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS