Vladka Spidlova

Vzdáme se bez boje?

25. 12. 2016 15:44:44
Kamion v Nice, kamion v Berlíně. Efektivní, nenákladný a vcelku bezpečný způsob, jak zabít co nejvíc lidí za vyložení co nejmenších finančních prostředků, přežití útočníka víc než možné.

A my si musíme zvykat. Nemáme měnit své zvyky, máme se s naivním odevzdáním vystavovat možnému útoku kdekoliv a kdykoliv. Třeba i v Praze, prý možnému budoucímu cíli "psychicky narušeného jedince" arabského...tedy vlastně muslimského...původu. A že jich takových je.

Nejdřív jsme jim dovezli "demokracii".První byl Irák, potom "Arabské jaro". Rozbili jsme režimy, kde vedle sebe žili celkem v klidu a míru - protože museli - muslimové i křesťani, režimy, které držely na uzdě, nebo se o to alespoň s velkým úspěchem snažily, radikální odnože islámu, hlásající celosvětový džihád. Režimy, které tomuto islámu zabraňovaly zmocnit se vlády. Tomuto islámu jsme svržením "diktátorů" otevřeli cestu. Naše "elity", naši "demokraticky" zvolení zástupci" nebrali v potaz jinou mentalitu, jinou kulturu, jinou výchovu lidí s islámským náboženstvím, nebrali v potaz to, co se stane, až americké a evropské síly zničí stávající stav a umožní nekontrolovatelnému násilí zmocnit se vlády. A nebo že by právě to v potaz braly?

Po pokusu o Arabské jaro s Sýrii, nejsekulárnějším státě arabského světa, padla kosa na kámen. Jednak se nepodařilo západním "hlídacím psům demokracie" - a ta demokracie je ve dvojitých uvozovkách - přesvědčit Syřany, že Asad je to nejhorší, co je kdy potkalo, a jednak se do věci vložilo Rusko. No...není divu, i Rusko, přes řev všech rusofobů a touhy všech ředitelů všehomíra má svoje zájmy a svoje ambice. A tak jako je pro Rusko strategický Krym, tak je pro něj strategicky nepostradatelná Sýrie. Rusko nemá na světě moc vojenských základen, rozhodně daleko, daleko méně než Amerika, ale evidentní je, že o těch pár, co má, nechce přijít. Taky proč, že...

A tak se rozpoutala válka...taková divná, zástupná...ale účinná v tom, že vyvolala takovou divnou, nepřesvědčivou, migrační krizi. Protože kdopak nám to prchal z válčících...a kupodivu nejen z válčících zemí do Evropy? Z devadesáti devíti procent mladí dobře živení muži, ve věku tak akorát na to mít dost sil na zabíjení a plození. Zabíjení nevěřících a plození nových Alláhových bojovníků. No...dejme tomu, že se nechtěli přiklonit na žádnou stranu, nechtěli se ani radikalizovat, ani se proti radikalismu bránit...ale jsou mladí muži v rozkvětu sil právě tím pravým ořechovým pro útěk z válkou zmítané země? Neměli by se...tedy alespoň podle našich, křesťanských hodnot, zachraňovat především ženy a děti? Ženy jako nositelky života a děti jako jeho budoucnost? Ovšem žen a dětí je v celém tom migrantském proudu pomálu. Tak pomálu, že to až evokuje pocit jakéhosi krytí, jakési kamufláže....

A proč "prchají"...a jsou přijímáni...takzvaní uprchlíci z Maroka, Tunisu, Eritreje....tam válka přeci není, do Tunisu jezdí Evropané běžně na dovolenou...nebo Somálsko...nevím o tom, že by se tam válčilo, jo, je tam bída, lidé se nemají ani zdaleka tak dobře jako Evropané...ale válka?

Uprchnout, utéct ze své země může kdokoliv. Z důvodů náboženských, bezpečnostních, politických i ekonomických...ale jde přece o přijímací zemi, která by měla posoudit, nakolik je uprchlík ohrožen ve své zemi na životě, protože život je to nejcennější, co člověk má. A jestliže ohrožení života chybí, a uprchlík se ani dokonce nezastaví v první bezpečné zemi, ale "prchá" dál, do země, kde mu kyne větší finanční podpora a lepší životní podmínky, a je to na první pohled patrné, proč, proboha, mu Evropa tento lepší život bez otázek, bez podmínek, v podstatě automaticky, umožňuje? Proč omezuje vlastní obyvatelstvo, vlastní občany, proč je de facto trestá za odpor proti těmto - slušně řečeno - vychytralým rádoby uprchlíkům, které upřednostňuje? Proč jsou naši vlastní, bílí, křesťanští i ateističtí či pohanští původní obyvatelé - a občané - Evropy de facto diskriminováni a proč je ostrakizován, dokonce i trestán, jakýkoliv odpor proti plíživé islamizaci kdysi křesťanského světa? Proč jsou zamlčovány, bagatelizovány a omlouvány zločiny islámských připrchlíků, proč jsou teroristické útoky na - zatím ještě - většinovou společnost sváděny na "činy duševně narušených jedinců, nemajících nic společného s islámem"?

Proč - ve světle chování takzvaných uprchlíků - nejsou zabezpečeny vnější hranice Schengenského prostoru...proč se, jednoduše řečeno, Evropa - respektivě jeji špičky, její vládnoucí činitelé - nebrání nekontrolovatelnému přísunu lidí - nikoliv jiné kultury, ale jiné výchovy a jiného nahlížení na svět, kteréžto je, v jejich očích, opravňuje ke všem těm útokům na "nevěřící"? Copak si ti takzvaní evropští, nikým nevolení zástupci neuvědomují to, co si uvědomuje bába z Horní Dolní - totiž že z pohledu těch našich připrchlíků je každý ohled, každé euro, každý krajíček chleba, který dostanou zadarmo, za nic, jenom za to, že existují, je projevem podřízenosti, projevem povinné daně nevěřících vůči věřícím? Že, dokonce ani kdyby nebylo teroristických útoků s desítkami mrtvých, vedeme džihád, ve kterém každou finanční dávkou pro muslima prohráváme?

Nemá to logiku. Prostě nemá. Proč by, proboha, chtěli Evropané zničit Evropu....Divíte se? Já se opravdu divím, že je vám to divné.

Důvod by tu jasně byl. Konspirační, ale naprosto logický a všemu tomu dnešními dění odpovídajíci. A děsně, děsně zrůdný. Kdysi jsem se smála všem těm konspiračním teoriím na ovládnutí světa a jeho obyvatel. Dneska mi ten smích mrzne na rtech. Slyšeli jste někdy o Kalerghiho plánech? O Agendě 2030? Ne? Zkuste si něco najít na internetu, zatím ještě můžete. Zkuste si něco najít o čokoládově zbarvené rase s IQ maximimálně 90, to aby mohla pracovat, ale nebouřit se, zkuste i něco najít o redukci bílých - a tím pádem i vzdělanějších obyvatel Evropy a o tom, kolik jich bude potřeba na obsluhu nejbohatších klanů světa. Nevěříte? Také jsem nevěřila.

Ovšem nevěřím také, že by byli naši, tuzemští i evropští "vládci" tak hloupí. Nevěřím, že by v zájmu jakési idee multikulturalismu dokázali utiskovat vlastní rasu. Ne v zájmu idee, to už se dneska nenosí. Dneska je to o v první řadě o moci, v druhé o moci a ve třetí o penězích, které generují moc. Naši "vládcové" opravdu nejsou hloupí. Jenom doufám, že se přepočítali. Že, v zajetí svých představ a plánů, zapomněli na lidi. Na ty, kteří ať už jejich plány prohlédli nebo se řídí prostým pudem sebezáchovy,a vzepřou se. Je za pět minut dvanáct, ale ještě je naděje. Naděje ve zdravý rozum a v pud sebezáchovy.

Copak vám není divné chování evropských politiků? Jejich občané, jejich voliči, jsou masakrováni, znásilňováni, okrádáni a diskriminováni...a oni nic? Jenom se chytnou za ruce a pochodují liduprázdnou ulicí...jenom ony činy slovně odsoudí...a jejich pachatele nechá jejich justice bez trestu? Naopak...brání-li se a ubrání-li se Evropan onomu kýženému multikulti obohacení, není oslavován a dáván za příklad, naopak, sám má co dělat, aby nestanul před soudem a nebyl exemplárně potrestán.

Je to naprosto jasné, alespoň každému, kdo si ještě nenechal vymýt mozek teorií o tom, že za všechno může bílý heterosexuální muž...probíhá tu cílené zotročení původního obyvatelstva Evropy, dá se říct přímo plíživá genocida, za účasti a nemalého přispění lidí, které jsme si kvůli falešným programům sami zvolili. Je, alespoň v naší republice, čas na změnu. Pokusíme se o ni...nebo to vzdáme bez boje?

https://www.youtube.com/watch?v=ZQokg7zljOg

Jo, a už se těším, až tenhle článek bude v Hyde Parku, v tom lepším případě. V tom horším...teda jak pro koho, zmizí celý můj blog. Takže preventivně - Merry Christmas and Happy New Year-)))

Autor: Vladka Spidlova | karma: 44.85 | přečteno: 2946 ×
Poslední články autora