Vladka Spidlova

Endgame

23. 09. 2015 11:28:53
Případně pro milovníky počítačových her - Game Over. Prostě a jednoduše - konec evropské civilizace, tak jak ji známe, se blíží mílovými kroky.

Dlouho mi vrtala hlavou zdánlivá evropskounijní schizofrenie. Jak mohou evropští - a bohužel i národní - politici podporovat a propagovat trapné Pochody pýchy homosexuálů, umožňovat vznik naprosto nelogických rodin ve složení otec a otec, matka a matka, ostrakizovat a de facto rozbíjet tradiční rodinu a zesměšňovat, ba přímo potlačovat tisícileté tradice naší civilizace, prosazovat kvokvokvóty - och, pardon, politicko korektní podporu, ba přímo příkaz, na zastoupení žen ve vedeních podniků, stran a národů, jak může kupříkladu ministr Dienstbier pobíhat po světě s cedulkou "žena" na klopě - a zároveň otevírat hranice, náruč a peněženku...samozřejmě ne svoji...tisícům příchozích s náboženstvím, respektivě ideologií, která nekompromisně hlásá naprostý opak?

Jak jsem o tom tak přemýšlela, hledala na internetu nejrůznější zdroje, zprávy a komentáře, dospěla jsem k názoru, že současná politika evropských úředníků a komisařů svědčí buď o jejich naprosté idiocii a nebo o záměru. Idiocii jsem, ač nerada, ze sebezáchovných důvodů vyloučila. Prostě se nemohu donutit k víře, že těch x tisíc evropských úředníků, x set poslanců a x desítek komisařů a rádobyministrů v čele s rádobyprezidentem jsou všichni en block dementní idioti. Zbývá tedy záměr. Ale jaký?

No...uvažujte se mnou.

Tradiční a tisíciletími prověřená rodina ve složení matka, otec a děti, je cíleně rozbíjena. Politici sice halasně proklamují její podporu, ale reálně ji ničí. Vezměte si například náklady. Pro normálního člověka je čím dál tím těžší a nákladnější rodinu uživit. Za všechno se samozřejmě platí - za bydlení, energie, potraviny, vzdělání...a ceny neustále, na rozdíl od platů, stoupají. A nedej bůh, když si průměrná mladá rodina pořídí byt na hypotéku. Pro průměrného Evropana je založení rodiny s potomkem sakra drahá záležitost. K tomu připočtěme ještě věčný strach o práci...troufám si říct, že tahle situace vytváří z lidí doslovně otroky. Drž hubu a krok, jinak přijdeš o místo, o peníze, o prestiž...ta je dneska hodně důležitá...o navyklý standard...a když máš dítě, jsi v pasti. Tak se velice snadno vytvoří tupá ovce, která - ze strachu - raději nepřemýšlí, nevyčnívá, nerevoltuje a je tím pádem velice snadno ovladatelná. K tomu si přičtěme takzvaný "norský model", který se ministryně Marxová /Tominová je zbytečné, nomen omen/ snaží implementovat i u nás. Nedržíš hubu a krok, přijdeš o dítě. Nenávratně. Stát jsem já a ty jsi jen takový malý červíček u mých nohou. Z uvedeného plyne, že je lepší zůstat single...tedy sám, mít klid a pohodu, nestresovat se, protože jde jenom o mě a já se sám o sebe nějak postarám. A děti - budoucnost národa-)? Vezmi je čert. A politici se diví a diví, že vymíráme, porodnost klesá a stále víc a víc lidí dává přednost kariéře před rodinou, že...

Další ranou tradiční rodině - a tím pádem i zvýšení populace - je naprosto očividná a oslavovaná podpora homosexuálů. Případně pedofilů...ale to nás asi ještě teprve čeká. Homosexuálové...vlastně ne, spíš homosexualisti - ať muži či ženy...ono se to nakonec dost těžko rozlišuje, že....mají zelenou. Nejdříve se chtěli "jen" dostat na právní úroveň tradiční rodiny. Celkem pochopitelná žádost...proč by měli být znevýhodňováni lidé, kteří spolu žijí třeba desítky let, ale právně jsou si cizí, oproti tradičnímu svazku. Ovšem sotva toho dosáhli, přitvrdili. Chtějí děti, chtějí být "rodina"...a to bohužel přirozenou cestou v jejich případě opravdu nejde. A tak se na pořad dne dostaly adopce dětí homosexuálními partnery. Možná by se dalo říct, že je to další logický krok, ale dejme si to do souvislosti s odebíráním dětí tradičním rodinám kvůli naprostým prkotinám, případně na nepravdivé udání...a jsme zase u té "podpory" normálních rodin a dodržování tisíciletých evropských hodnot, že.

Když už jsem u těch dětí - děti jsou zvídavé. Na elektrické dráty, na zem spadlé, i na vlastní sexualitu. Proč toho nevyužít? A tak se už v mateřských školkách na západ od nás objevily takzvané "mazlicí" koutky, kde se malé - tří, čtyřleté děti, učí "objevovat" svojí sexualitu. Takové malé, legální, hry na doktora. Prý to má vychovávat k lepšímu mateřství a rodinnému životu vůbec. Ale to jsou jen kecy v kleci...ve skutečnosti se ty děti učí bezohledně uspokojovat svoje sexuální potřeby, bez lásky, bez zodpovědnosti...jenom sex, ne cit. A to má podporovat zvýšení populace v Evropě? Houby s octem... mladý člověk záhy zjistí, že starosti o rodinu by ho omezovaly a stresovaly a co je jednoduššího, než důsledně používat antikoncepci či si přímo nechtěného potomka "dát vzít". Jo...není nad podporu porodnosti. A pak proč nám porodnost klesá a populace stárne, že.

A co čeká děti, když opustí mateřské školky a podrobí se současnému systému "vzdělávání"? Sorry, ale to, co čtu, co vidím kolem sebe, co mi napovídá moje letitá zkušenost, se nedá nazvat jinak než debilizací. Tiskací písmo...aby se nám dětičky nemusely moc namáhat, snahy o zjednodušení české gramatiky, protesty...chápete...protesty proti maturitním otázkám...že byly příliš těžké!!!!!Kam se poděla taková ta všeobecná vzdělanost, kterou absolvovala moje generace? Vždyť státní maturity existovaly už dávno, dávno za komunistů, ne-li za první republiky, jenom tomu nikdo tak neříkal. Prostě existoval soubor znalostí, který si osvojil každý průměrně inteligentní člověk, takový ten všeobecný přehled o dějinách, zeměpise, gramatice...kde to všechno je? Dneska děti nevědí, kdo byl Jidáš Iškariotský...jak to, že to vím já, ateista, který absolvoval všechny školy za těch odporných a zpátečnických komunistů? Úvahy o složitosti maturity z matematiky, kterou bych dneska...bohužel ne před těmi více než třiceti lety...složila i já, naprostý matematický antitalent. Jedním slovem - debilizace. Debilizace národa, který dal světu Komenského...a dneska dá světu tak maximálně omezence amerického typu. Hlavně nepřetěžovat...a nevzdělávat. Hloupost náš cíl.

Další, naprosto směšnou záležitostí, je prosazování žen ve vedoucích funkcích, ať už podnikových nebo státních. Proboha...když někdo, ať už muž nebo žena...chce vstoupit do politiky, má ambice stát se šéfem, promiňte, šéfkou...tak se sám či sama přičiní. Že jsou, kvůli - a tentokrát bohužel - tisíciletým tradicím Evropy - ženy podceňovány, to nevyřeší žádné kvóty, to je prostě v nás. Věřím tomu, že i ten největší feminista, když se za volantem dostane do svízelné situace, jejímž dalším účastníkem bude nikoliv řidič, ale řidička, automaticky řekne - nojo, ženská. Úlohy ve společnosti jsou dané tisíce let - žena se stará o "domácí krb", muž loví. A to máme v genech, pevně zafixováno. To se musí měnit postupně, zdola, ženy se musí učit si vybírat mezi kariérou a domácností, muži se musí učit to, co naši předkové uměli - úctě k ženě jako udržovatelkám toho "domácího krbu" a ploditelce pokračovatelů rodu. To jsme v té evropské, rádobykapitalistické a postmoderní Evropě opomenuli. Žena udržuje rod, muž ho zabezpečuje hmotně. Neznamená to, že žena je muži podřízena, oba jsou rovnoprávní tím, že se doplňují. Tím nechci říct, že žena by se měla držet vařečky, a muž kalašnikova. Jenom to prostě nelze lámat přes koleno... každý má svou úlohu v životě a ty úlohy se navzájem, jak už jsem řekla, doplňují. A tak rod přežívá. Zaměněním těch úloh si zaděláme na problémy...muž dokáže oplodnit stovky žen, ale žena porodí jen jedno, vzácněji dvě a více dětí. Vezmeme-li ženě úlohu ploditelky a muži úlohu zabezpečovatele, logicky se, tak jako v předchozích příkladech, sníží porodnost a politici mohou bít na poplach, že Evropa vymírá.

Takže ...na jedné straně podpora homosexuálů, snížení příjmů a tím i životní úrovně rodin, zvrácený feminismus vyjádřený jakýmisi kvokvokvótami, na straně druhé islám.

V islámu je to naopak. Homosexuálové jsou - jemně řečeno - eliminováni ze společnosti takovým tím humánním způsobem - popravou, rodina je posvátná, úloha ženy je jasně daná - podřídit se muži a hlavně plodit a rodit. Prostě pravý a nefalšovaný opak těch našimi "elitami" proklamovaných hodnot. Jedině snad ve vzdělání se shodneme...islám klade důraz na vzdělání v interpretaci Koránu, tudíž plodí lidi všeobecným rozhledem nedotčené...a u nás na to jdeme sice jinak, ale se stejným výsledkem. Čím je člověk hloupější, tím je ovladatelnější, že.

Ale ovladatelnější proč a k čemu:

U islámu je to jasné...k prosazování islámských "hodnot" není přílišná inteligence třeba, stačí bezvýhradně věřit Koránu a dobře ovládat kalašnikova a výrobu bomb. Korán tě naučí pocitu nadřazenosti, eliminaci citů vůči "bezvěrcům" a víře v nutnost džihádu, kalašnikov a bomby ti pomohou v uskutečnění jediného cíle - ovládnutí světa. A "naši" evropští politici jdou islámu slepě? na ruku.

Teď trochu - byť zdánlivě - odbočím.

Dlouho jsem považovala takzvané konspirační teorie za bohapustý blábol a nesmysl. Ale dneska, kdy sousloví New World Order - nový světový řád či pořádek, jsou už hlásány slyšitelně a propagovány viditelně, kdy Evropa, prostřednictvím svých politiků, jasně směřuje k naprostému zániku, kdy tito politici jednají očividně nejen proti zájmům zastupovaného lidu, ale dokonce i svým vlastním zájmům, se přikláním k tomu, že ty "konspirační" teorie nejsou vůbec konspirační a vůbec teorie. A mají dosah, přijmutí kterého se rozum i cit vzpírá.

Genocida Evropy. Genocida Evropy takové, jakou ji známe, genocida bílé evropské rasy, dříve plíživá, dnes už očividná a zrychlující se genocida bílého evropského obyvatelstva. Genocida nemusí znamenat jenom rychlou fyzickou likvidaci. Tohle je - podle mě - soft genocida. Pomalá, tichá a nenápadná. Cílené hloupnutí Evropy, cílená imigrace, cílené vydírání a dehonestování evropských občanů, zastávajících selským rozumem a staletými zkušenostmi ověřené hodnoty, otevření dveří imigrantům s hodnotami naprosto neslučitelnými, imigrantů, kteří svými příjemci a budoucími živiteli pohrdají a jejichž cílem je eliminace, ovládnutí a zotročení původních obyvatel států, které dnes hlásají solidaritu s migranty a prosazují jejich práva...

Rozum se vzpírá uvěřit. Ale důkazy jsou jasné. Mainstream chce vyvolat soucit a výčitky svědomí s ubohými utečenci před válečnými hrůzami...ale probůh...proč tedy ti ubozí, zoufalí utečenci nezůstanou v první bezpečné zemi, když jim jde o holý život? Proč se táhnou do zemí, které jim prokazatelně zaručí větší sociální dávky, větší bezpracný blahobyt? A jak jinak vysvětlit, že to, co vidí normální průměrný občan evropských států, nevidí evropský vrcholný politik? Ale vidí...jenže vidět nechce. A nebo nechce přiznat, protože mu to vyhovuje. Protože má svůj temný záměr, diktovaný kým?...nadnárodními korporacemi, globálním prediktorem, Amerikou, světovými bankéři...zlikvidovat stávající evropskou populaci a nahradit ji populací nemyslící, neinteligentní, populací schopnou pracovat, ale nebouřit se. Průměrný evropský politik si vůbec nedokáže představit, že i on by mohl být tím nevyhovujícím, tím nahraditelným...a eliminovatelným.

Je to paradoxní situace. Politici - v demokraciích zástupci lidu, zástupci svých voličů - hot...a lidi, voliči volící své zástupce...čehý. Nejsem politolog, ale určitě není tato situace poprvé v dějinách světa. Naprosté odtržení takzvaných elit...tedy těch, co jsme my sami, bohužel, vynesli k vládnutí, od lidí, tedy od těch, jejichž vůli mají plnit a jimž mají skládat účty. Netroufám si předpovědět, jak to dopadne. Naši zástupci nás zradili, předhodili nás napospas cílené likvidaci, cílené genocidě...a je otázkou, jestli je tento čin ještě zvratný. V minulosti, v historii světa, takový rozkol znamenal zánik té které civilizace, její rozpad a zničení. Můžeme se ještě z té historie poučit nebo už není cesty zpátky?

https://www.youtube.com/watch?v=GU4VBEFyEgA

Autor: Vladka Spidlova | karma: 24.12 | přečteno: 758 ×
Poslední články autora